Ελευθερώστε τον χώρο που σπαταλά η βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας — διπλότυπα, στιγμιότυπα οθόνης, θολές λήψεις και τεράστια βίντεο, ελεγμένα από εσάς πριν κουνηθεί οτιδήποτε.
Ποτέ. Το Loupe απλώς προτείνει. Ό,τι επιλέγετε πηγαίνει πρώτα στο καλάθι καθαρισμού, όπου μπορείτε να το ελέγξετε ανά κατηγορία και να διασώσετε ό,τι θέλετε. Ο καθαρισμός εκτελείται μόνο όταν αγγίξετε το ένα κόκκινο κουμπί καθαρισμού — και ακόμη και τότε το iOS σας ζητά επιβεβαίωση, ενώ όλα όσα αφαιρούνται παραμένουν 30 ημέρες στις Φωτογραφίες → Πρόσφατες διαγραφές.
Πέντε πράγματα: ακριβή διπλότυπα (ομαδοποιημένα δίπλα-δίπλα, με το καλύτερο επιλεγμένο για εσάς), παρόμοιες λήψεις (σειρές ριπής και σχεδόν πανομοιότυπες λήψεις, με την πιο καθαρή προτεινόμενη), στιγμιότυπα οθόνης, θολές φωτογραφίες και μεγάλα βίντεο ταξινομημένα κατά μέγεθος. Η σάρωση εκτελείται εξ ολοκλήρου στη συσκευή σας.
Όπως θέλετε. Η προβολή καρτών δείχνει μία φωτογραφία ή ομάδα τη φορά — σύρετε δεξιά για διατήρηση, αριστερά για καθαρισμό. Η προβολή όλων δείχνει τα πάντα μαζί, για μαζικές αποφάσεις. Εγκρίνετε μια ολόκληρη ομάδα με ένα άγγιγμα, αλλάξτε την απόφαση σε οποιαδήποτε μεμονωμένη φωτογραφία και, αν μια μαζική ενέργεια ήταν λάθος, χρησιμοποιήστε την «Επαναφορά στις προτάσεις» για να ξεκινήσετε την ομάδα από την αρχή.
Το Loupe επανακωδικοποιεί τα μεγάλα βίντεο με σύγχρονο HEVC στην ανάλυση που επιλέγετε (4K, 1080p, 720p ή πλήρης ανάλυση). Βλέπετε πρώτα μια ειλικρινή εκτίμηση μεγέθους — βελτιωμένη με τον εκτιμητή της ίδιας της Apple — και το Loupe επαληθεύει το αποτέλεσμα: αν η συμπίεση δεν εξοικονομεί σχεδόν τίποτα, το πρωτότυπό σας διατηρείται. Το συμπιεσμένο αντίγραφο καταλήγει στη βιβλιοθήκη σας· το πρωτότυπο αφαιρείται μόνο ως μέρος του καθαρισμού που εγκρίνετε.
Για να σαρώσει τη βιβλιοθήκη σας για διπλότυπα, παρόμοιες λήψεις, στιγμιότυπα οθόνης, θολές φωτογραφίες και μεγάλα βίντεο — και για να αφαιρέσει ή να συμπιέσει μόνο τα στοιχεία που εγκρίνετε. Η σάρωση εκτελείται εξ ολοκλήρου στη συσκευή σας. Η βιβλιοθήκη σας δεν ανεβαίνει και δεν κοινοποιείται ποτέ.
Όχι. Το Loupe δεν έχει λογαριασμό και δεν έχει διακομιστές. Όλα γίνονται στη συσκευή σας και τίποτα δεν φεύγει από αυτήν μέσω της εφαρμογής.
Ναι, για 30 ημέρες. Ανοίξτε Φωτογραφίες → Άλμπουμ → Πρόσφατες διαγραφές και επαναφέρετέ το από εκεί. Το Loupe αντιλαμβάνεται επίσης την αλλαγή και ανανεώνει τη σάρωσή του την επόμενη φορά που θα επιστρέψετε.
Η σάρωση και ο έλεγχος είναι πάντα δωρεάν — μπορείτε να δείτε ακριβώς πόσο χώρο θα ελευθέρωνε το Loupe πριν ξοδέψετε οτιδήποτε. Η εκτέλεση ενός καθαρισμού απαιτεί είτε μια πίστωση για έναν μεμονωμένο καθαρισμό (εφάπαξ αγορά) είτε το Loupe Απεριόριστο, που διατίθεται ως μηνιαία ή ετήσια συνδρομή ή ως εφάπαξ ξεκλείδωμα «Για πάντα».
Ανοίξτε την οθόνη αναβάθμισης και αγγίξτε Επαναφορά. Η αγορά σας συνδέεται με τον Λογαριασμό Apple σας και επαναφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος.
Στη συσκευή σας, ανοίξτε Ρυθμίσεις → [το όνομά σας] → Συνδρομές, επιλέξτε το Loupe και αλλάξτε ή ακυρώστε από εκεί. Οι συνδρομές χρεώνονται και διαχειρίζονται από την Apple.